روش پخت املت ایتالیایی

۱۳۸۹/۰۵/۲۴ | برچسب‌ها: | 0نظرات

املت ایتالیایی
این غذای ایتالیایی بسیار خوشمره را در منزل تهیه نمایید از آن لذت ببرید!
۱ - یک عدد پیاز خرد شده
۲ - قارچ خرد شده به میزان دلخواه
۳ - کدوی خرد شده به میزان دلخواه
۴ - دانه ذرت به میزان دلخواه
۵ - خرده نان
۶ - ۵ عدد تخم مرغ زده شده
۷ - پنیر پیتزا
۸ - نمک و فلفل
طرز تهیه:
۱ - پیاز، کدو و قارچ را با هم کمی در‌روغن‌تفت‌دهید و ذرت به آن اضافه کنید.
۲ - مواد تفت داده شده را به تخم مرغ های‌زده‌شده، پنیر، فلفل، نمک و خرده نان‌اضافه کنید.‌مایه‌به دست  آماده باید غلیظ باشد.
۳ - مواد را در ماهیتابه حاوی کره بریزید و دو طرف را مانند کوکو تفت دهید.

0 نظرات:

ارسال یک نظر

مطالب قبلي