طرز تهیه باسلوق ویژه ماه مبارك رمضان

۱۳۸۹/۰۵/۱۹ | برچسب‌ها: | 0نظرات


مواد لازم :

نشاسته 100 گرم -شکر 200 گرم -گلاب نصف لیوان -آب سرد دو لیوان-روغن مایع یک قاشق چایخوری -مغز گردو 100 گرم -پودر نارگیل 150 گرم
طرز تهیه :
در یک ظرف تفلون نشاسته را با آب سرد حل کرده و سپس روی حرارت ملایم گذاشته تا کاملا حل شود باید خیلی مراقب بود تا گلوله نشود .وقتی مایع حل شد و نرم شد شکر و گلاب و روغن را اضافه کرده و مرتب هم زده تا مایع به قدری غلیظ شود که بصورت یک خمیر در وسط ظرف بماند . سپس از روی حرارت برداشته و مغز گردو را با آن مخلوط کرده و می گذاریم تا خنک شود وقتی خنک شد آن را به مدت 1 ساعت در یخچال گذاسته تا کاملا سفت شود بعداندکی دست خود را چرب کرده و مایع خمیر شکل خود کمی ورز می دهیم و بعد بصورت لوله های به قطر 3 سانت درآورده و در پودر نارگیل می غلطانیم .

0 نظرات:

ارسال یک نظر

مطالب قبلي