روش تهیه رولت گوشت چرخ کرده با قارچ

۱۳۸۹/۰۵/۱۶ | برچسب‌ها: | 0نظرات

The image “http://i.timeinc.net/recipes/i/recipes/ck/06/03/meat-loaf-ck-1160600-l.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

مواد لازم :
نیم کیلو گوشت دوبار چرخ شده
۳ عدد تخم مرغ
۳ قاشق غذا خوری آرد نخودچی
۳ قاشق غذا خوری روغن
۱۰۰ گرم قیسی خشک
۲۰۰ گرم قارچ
۲ قاشق غذا خوری پیاز رنده شده
۳ عدد هویج آبپز یک اندازه
۲ قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی
۲ قاشق غذا خوری زرشک
به مقدار دلخواه نمک و فلفل
طرزتهیه:
قارچ را شسته و آن را حلقه حلقه می کنیم. سپس با یک قاشق غذاخوری روغن آن را تفت می دهیم، تا آب آن کشیده شود. گوشت را با پیاز، آرد نخودچی، تخم مرغ، نمک و فلفل مخلوط کرده، خوب ورز می دهیم تا حالت چسبندگی پیدا کند. بعد یک ورق کاغذ روغنی را روی میز پهن کرده و گوشت را به قطر ۲ سانتی متر روی کاغذ پهن می کنیم و سپس قارچ را طوری روی گوشت قرار می دهیم که یک بند انگشت از کناره گوشت فاصله داشته باشد . قیسی را شسته و آن را به صورت خلال خرد می کنیم. بعد با زرشک شسته شده و کمی تفت داده شده روی قارچ می ریزیم. هویج ها را در وسط آن قرار می دهیم و گوشت را به وسیله کاغذ به صورت رولت لوله می کنیم. بعد در روغن داغ شده دور تا دور آن را سرخ می کنیم و رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و با ۲ فنجان آب می گذاریم رولت پخته و سس آن تقریباً غلیظ شود. بعد رولت را با سس آغشته کرده و آن را در دیس قرار می دهیم با سبزیجات تزئین می کنیم.
نکات تغذیه ای:
بر اساس محاسبات کالری، انرژی است.
رولت گوشت غذایی مقوی و سرشار از ویتامین ها، املاح و پروتئین می باشد.همچنین برای میهمانی ها غذای مناسبی است.
ولی کسانی که دچار چربی و فشار خون بالا هستند، باید در مصرف آن احتیاط کنند.

0 نظرات:

ارسال یک نظر

مطالب قبلي