طرز تهیه شاورمای رول با مرغ

۱۳۸۹/۰۶/۰۴ | برچسب‌ها: | 0نظرات


http://www.ee77ee.com/vb/imgcache/27352.jpg

سینه مرغ2 عدد(ریش ریش شده)
wink
روغن مایع نصف لیوان
wink
پنیر مایع یا سس مایونز به مقدار لازم
wink
خیارشور به مقدار لازم
wink
پیاز خلال شده 3 عدد
wink
نمک و فلفل به مقدار لازم
wink
قرص مگی 1 عدد
wink
ادویه مخلوط کمی
wink
نان لواش به مقدار لازم
دستور پخت
  • روغن را در ماهیتابه می ریزیم تا گرم شود سپس پیازهای خلال شده را به آن اضافه می کنیم هم می زنیم تا طلایی رنگ شود.
    قطعات مرغ ریش ریش شده را به آن اضافه کرده و هم می زنیم. سپس ادویه ها را به همراه قرص عصاره مگی به آن اضافه کرده هم می زنیم تا وقتی مرغ درست شود و طلایی رنگ شود.
    نانهای لواش را از وسط به دو قسمت تقسیم کرده و روی هر کدام از آنها را سس مایونز یا پنیر مایع می کشیم سپس روی هر کدام را مخلوط مرغ و پیاز ریخته و خیارشور را به صورت انگشتی می بریم و روی مرغ می گذاریم. نانها را می پیچیم.

    نانهای پیچیده شده را در ظرف مخصوص فر می چینیم و سپس ظرف را به مدت 15 دقیقه با حرارت ملایم در فر می گذاریم تا روی نانها طلایی رنگ شود. دستور و عکس از سحر
نکات مربوط به شاورمای رول با مرغ
  • * من برای مواد داخلش سینه مرغ خلالی خرد شده رو تفت دادم با قارچ سرخ شده... روی نون سس مایونز زدن و موادم ریختم و دو برش خیارشور گذاشتم . روی نون زرده تخم مرغ و کنجد زدم و 25 دقیقه با درجه 180 توی فر گذاشتم.* می توانیم قبل از گذاشت نانها در فر روی آنها کمی کره بکشیم .

0 نظرات:

ارسال یک نظر

مطالب قبلي