نوشیدن زیاد چای

۱۳۸۸/۰۸/۱۵ | برچسب‌ها: | 0نظرات

www.musiccloob.com نوشیدن زیاد چای

نوشیدن زیاد چای به دلیل داشتن فلورین ، می تواند موجب تضعیف استخوانها شود

نوشیدن چای به ویژه انواع چای سیاه و چای چینی اولانگ (بین سبز و سیاه) به مدت طولانی می تواند به دلیل داشتن فلورین سمی، موجب تضعیف استخوانها شود.

به گزارش ایندیا تایم ،محققان موسسه سلامت تویاما در ژاپن از وجود این ماده شیمیایی در نوشیدنی هایی مانند چای اولانگ و چای سیاه خبر دادند.
نتایج  در نشست انجمن ژاپنی تحقیقات زیست پزشکی که اخیرا در توکیو برگزار شد، منتشر گردیده است.

پژوهشگران تایید کردند که غلظت فلورین در چای از حد استاندارد این ماده در آب لوله کشی بالاتر است. به گفته آنها در ۷۰ درصد از ۱۳۰ نمونه بررسی شده این موضوع به تایید رسیده است.

www.musiccloob.com نوشیدن زیاد چای

هیچ معیاری برای میزان فلورین در چای سبز سیاه و اولانگ وجود ندارد، اما برای آب لوله کشی و آب صنعتی این میزان کمتر از ۸/۰ میلیگرم در لیتر و برای آب معدنی نیز زیر دو میلیگرم در لیتر است.

پژوهشگران با انجام تحقیقاتی بر روی ساکنان منطقه ای در چین دریافتند استخوانهای افرادی که به مدت طولانی آب و نوشیدنی های حاوی مقادیر زیادی فلورین می نوشند مستعد شکستگی است.
به گفته دانشمندان این افراد در معرض خطر فوری قرار ندارد؛ با این حال بهتر است برای چای نیز استانداردی تهیه و اعلام شود.

0 نظرات:

ارسال یک نظر

مطالب قبلي