غذاي‌ محلي‌ استان‌ كهكيلويه‌ و بويراحمد(شهرستان‌ گچساران‌) شله‌ ماشكي‌

۱۳۸۸/۰۸/۱۲ | برچسب‌ها: | 0نظرات

مواد لازم‌:
آب‌: 5 پيمانه‌
ماش‌: 1 پيمانه‌
برنج‌: 1/5 پيمانه‌
كنجد: 1 پيمانه‌
اناردانه‌: 1 پيمانه‌ در صورت‌ تمايل‌ از آب‌ نارنج‌استفاده‌ شود.
زردچوبه‌: 1 قاشق‌ غذاخوري‌
نمك‌: نصف‌ قاشق‌ غذاخوري‌
پياز داغ‌: به‌ ميزان‌ لازم‌
طرز تهيه‌:
ابتدا آب‌ را در قابلمه‌ ريخته‌ و ماش‌ را به‌ آن‌ اضافه‌كرده‌ مي‌گذاريم‌ تا پخته‌ شود بعد برنج‌ را در آن‌مي‌ريزيم‌ و خوب‌ هم‌ مي‌زنيم‌ آنگاه‌ كنجدها راكوبيده‌ و به‌ مواد اضافه‌ مي‌كنيم‌.
انار دانه‌ را مي‌جوشانيم‌ و آبش‌ را در موادمي‌ريزيم‌.
در اين‌ فاصله‌ پياز داغ‌ را درست‌ كرده‌ و زردچوبه‌را به‌ آن‌ اضافه‌ مي‌كنيم‌ و اين‌ مواد را روي‌محتوياتي‌ كه‌ در حال‌ پخت‌ است‌ مي‌ريزيم‌ ومي‌گذاريم‌ با حرارت‌ كم‌ به‌ مدت‌ 10 دقيقه‌ بپزد.بعد از 10 دقيقه‌ مي‌توانيد نوش‌ جان‌ كنيد.

0 نظرات:

ارسال یک نظر

مطالب قبلي