خوراك‌ مرغ‌

۱۳۸۸/۰۸/۱۴ | برچسب‌ها: | 0نظرات

مواد لازم‌:
فيله‌ مرغ‌: چند تكه‌
شير: 2 قاشق‌ سوپخوري‌
تخم‌ مرغ‌: 2 عدد
آرد: به‌ ميزان‌ كافي‌
نمك‌ و پودرسير: به‌ ميزان‌ كافي‌
پودرزيره‌: 2/5 قاشق‌ سوپخوري‌
روغن‌: 1 قاشق‌ غذاخوري‌
طرز تهيه‌:
www.beterkoonim.com خوراك‌ مرغ‌
ابتدا فيله‌ مرغ‌ را به‌ قسمتهاي‌ كوچك‌ تقسيم‌ كرده‌و بعد آنها را ابتدا در آرد بغلتانيد و سپس‌ زرده‌تخم‌مرغ‌ و شير را با هم‌ مخلوط كرده‌ و فيله‌ را بعداز آرد در مخلوط فوق‌ قرار دهيد و سپس‌ آنها رادر ظرفي‌ كه‌ حاوي‌ روغن‌ است‌ سرخ‌ كنيد. درمرحله‌ آخر پودر سير و پودر زيره‌ و نمك‌ را با هم‌مخلوط كرده‌ و روي‌ فيله‌هاي‌ سرخ‌ شده‌ بپاشيد وآنگاه‌ با جعفري‌، فلفل‌ دلمه‌اي‌ و ليمو ترش‌ تزئين‌كنيد.

0 نظرات:

ارسال یک نظر

مطالب قبلي