شنيسل گوشت

۱۳۸۸/۰۸/۱۱ | برچسب‌ها: | 0نظرات

www.beterkoonim.com شنيسل گوشت

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

مواد لازم:
فيله راسته يا ران گوساله 500 گرم
آرد ساده يك چهارم فنجان
تخم مرغ زده شده يك عدد
شير يك چهارم فنجان
پودر نان خشك يك دوم فنجان
روغن زيتون يا مايع 2 قاشق غذاخوري
كره ي پاستوريزه 30 گرم
طرز تهيه:
ابتدا چربي گوشت را گرفته، سپس با گوشت كوب آهسته بدون اين كه گوشت را له يا سوراخ كنيم، مي كوبيم تا نازك شود. پس از آن گوشت را ابتدا در آرد و سپس در مخلوط تخم مرغ و شير فرو مي بريم. در انتها گوشت را در پودر نان خشك مي غلطانيم. و با دست فشار مي دهيم تا خوب به پودر نان آغشته شوند. بهتر است قبل از سرخ كردن، يك ساعت در يخچال بگذاريم.بعد روغن و كره را در ماهي تابه گرم مي كنيم و شنيسل را روي حرارت متوسط سرخ مي كنيم.

0 نظرات:

ارسال یک نظر

مطالب قبلي