طرز درست کردن پاستا با قارچ و ماهی تن،میگو پلو با نخودفرنگی

۱۳۸۸/۰۸/۲۴ | برچسب‌ها: | 0نظرات

مواد لازم :

ـ کنسرو ماهی تن ۱ عدد

ـ قارچ دکمه ای ۱۵ عدد

ـ پاستا ۲۵۰ گرم

ـ گوجه فرنگی ۸ عدد

ـ آویشن ۱ قاشق غذا خوری

ـ نمک و زردچوبه به قدر کافی

ـ روغن به میزان لازم

طرز تهیه :

گوجه فرنگی را بدون پوست رنده کنید و با نمک و زردچوبه و کمی روغن روی حرارت بگذارید تا کاملاْ آب گوجه فرنگی غلیظ شود.قارچها را از طول چهار قسمت کنید و در گوجه فرنگی به مدت ۵ دقیقه روی حرارت بگذارید.

پاستا را در آب جوش بریزید و کمی نمک و یک قاشق روغن اضافه کنید وقتی که پاستا نرم شد آن را آبکش کنید و آنرا به قارچ اضافه و با هم مخلوط کنیدو در دیس بکشید .

کنسروِی را که از قبل به مدت ۲۰ دقیقه جوشانده اید از داخل روغن بیرون آوریدو روی پاستا بریزید

....................

مواد لازم:
برنج=500 گرم
نخود فرنگی پخته=250 گرم
میگوی تمیز شده=200 گرم
پیاز متوسط=2 عدد
نمک،فلفل و ادویه=به دلخواه
گوجه فرنگی=2 تا 3 عدد
زعفران=به میزان لازم
روغن مایع=به میزان لازم
کره=25 گرم
طرز تهیه:
1. پیاز را خلال کنید و در ماهیتابه ای با کمی روغن مایع مخصوص سرخ کردنی سرخ کنید.
2. گوجه فرنگی های نگینی خرد شده را نیز اضافه کنید و بعد نخودسبز پخته،نمک،فلفل و ادویه را بیفزایید و میگوهای تمیز شده را اضافه کنید.
3. مخلوط را بعد از 5 دقیقه از روی حرارت برداشته و کره و زعفران آبکرده را بیفزایید.
4. برنج را آبکش کرده و لابلای برنج آبکش شده از مخلوطی که آماده کرده اید بریزید و بگذارید دم بکشد.
5. بعد از دم کشیدن در ظرف مخصوص بکشید و روی آن را با پیاز سرخ کرده و گوجه فرنگی نگینی شده تزئین کنید

0 نظرات:

ارسال یک نظر

مطالب قبلي