رولت اسفناج همراه با سس لیمو

۱۳۸۸/۰۸/۲۲ | برچسب‌ها: | 0نظرات

www.beterkoonim.com رولت اسفناج همراه با سس ليمو

مواد لازم براي 6 نفر:

اسفناج ريز خرد شده
1 كيلو

تخم ‌مرغ
8 عدد

آرد
3 قاشق‌ غذاخوري

شير
3 قاشق‌ غذاخوري

روغن مايع
600 گرم

پودر سير
1 قاشق چاي‌خوري

نمك و فلفل
به ميزان لازم

مواد لازم داخل رولت:

پنير خامه ‌اي
150 گرم

قارچ تفت داده شده
250 گرم

‌‌گوشت ‌گوساله ورقه شده ‌پخته يا ژامبون گوشت
3 ورق

مواد لازم براي سس ليمو:

آرد سفيد گندم
2 قاشق‌ غذاخوري

كره
30 گرم

پوست ليموي رنده شده
1 قاشق چاي‌ خوري

زعفران
به ميزان لازم

خامه
يك دوم پيمانه

آب ليمو
2 قاشق‌ غذاخوري

شير
يك دوم پيمانه

نمك و فلفل
به ميزان لازم

روش تهيه:

- اسفناج را ريز خرد كنيد و روي حرارت بگذاريد تا كمي بپزد. سپس بگذاريد كمي سرد شود.

- زرده و سفيده ي تخم‌ مرغ را جدا كرده و زرده، آرد، شير، پودر سير، نمك و فلفل را به اسفناج اضافه نموده و خوب هم بزنيد.

www.beterkoonim.com رولت اسفناج همراه با سس ليمو

- در ظرف تميزي سفيده را بزنيد تا كاملا كف كند و پفكي شود. سپس به مخلوط قبلي بيفزاييد و آرام هم بزنيد تا يكدست شود.

www.beterkoonim.com رولت اسفناج همراه با سس ليمو

- حال مخلوط را داخل تابه‌اي مستطيل شكل كه از قبل چرب شده و داخل آن كاغذ روغني انداخته‌ ايد بريزيد و داخل فر با حرارت 300 درجه ي فارنهايت(150 در جه ي سانتيگراد) به مدت 20تا 30 دقيقه بپزيد.

www.beterkoonim.com رولت اسفناج همراه با سس ليمو

- سپس رولت را بر روي شبكه ي توري كه با حوله يا دستمال پارچه اي پوشيده شده برگردانيد و با دقت كاغذ روغني را از روي رولت برداريد و پنير خامه‌اي را روي آن پخش كنيد.

- سپس ژامبون يا ورقه ي گوشت را بگذاريد و در آخر قارچ تفت داده شده را روي رولت بريزيد و سپس رولت را بپيچانيد (مطابق تصوير).

روش تهيه سس ليمو :

كره را روي حرارت قرار دهيد.

آرد را به آن اضافه كرده و كمي تفت دهيد تا خامي آرد گرفته شود.

شير را بيفزاييد و مرتب هم بزنيد تا يكدست شود.

سپس رنده ي پوست ليمو ترش، زعفران، نمك، فلفل و خامه را اضافه نماييد.

سس را از روي حرارت برداريد و آب ليمو ترش را اضافه كنيد.

سس را همراه رولت سرو نماييد

0 نظرات:

ارسال یک نظر

مطالب قبلي