سالاد نودل چینی

۱۳۸۸/۰۹/۰۱ | برچسب‌ها: | 0نظرات

مواد لازم:
مرغ آبپز خرد شده=1 لیوان
جعفری خرد شده=1 لیوان
هویج رنده شده=1 لیوان
پیاز خرد شده=2 قاشق غذاخوری
مایونز=4/1 لیوان
خامه=4/1 لیوان
نودل(رشته چینی)=1 بسته
توجه : در اینجا لیوان به عنوان پیمانه در نظر گرفته شده که بنا به میزان مصرف افراد قابل تغییر است.
طرز تهیه:
سس مایونز و خامه را در یک ظرف جداگانه با یکدیگر مخلوط می کنیم.
در یک کاسه بزرگ مرغ ، جعفری پیاز و هویج را مخلوط می کنیم. سپس مخلوط مایونز و خامه را به آن اضافه می کنیم.
در آخر رشته چینی (نودل) را طبق دستورالعمل روی پاکت (در حدود 3 تا 4 دقیقه) در آب جوش قرار می دهیم و آن را آبکش کرده و به مخلوط سبزیجات و مرغ می افزاییم
برای جلوگیری از خمیر شدن رشته چینی بهتر است قبل از سرو کردن سالاد به مخلوط اضافه شود.

0 نظرات:

ارسال یک نظر

مطالب قبلي