طرز تهيه مرغ كره اي(هندي)

۱۳۸۸/۰۸/۱۵ | برچسب‌ها: | 0نظرات

مواد لازم براي 4 نفر:
كره=100 گرم
روغن=1 قاشق غذاخوري
پياز ريز شده=2 عدد متوسط
زنجبيل تازه له شده=1 قاشق چايخوري
پودر كاري=2 قاشق چايخوري
گشنيز نرم شده=2 قاشق چايخوري
پودر فلفل قرمز=2 قاشق چايخوري
زيره سياه درسته=1 قاشق چايخوري
سير تازه خورد شده=1 قاشق چايخوري
نمك=1 قاشق چايخوري
هل سبز درسته=3 عدد
دانه فلفل سياه=3 عدد
ماست=3/2 پيمانه/150 ميلي ليتر
رب گوجه فرنگي=2 قاشق غذاخوري
مرغ=8 تكه بدون پوست
آب=3/2 پيمانه
خامه كم چرب=3/2 پيمانه
براي تزئين:www.beterkoonim.com طرز تهيه مرغ كره ای(هندی)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


گشنيز تازه-2 عدد فلفل سبز ريز شده
طرز تهيه:
1. روغن و كره را در ماهيتابه بزرگي گرم مي كنيم.پياز را به آن افزوده و سرخ مي كنيم.حرارت را كاهش مي دهيم.
2. زنجبيل تازه را له كرده و در كاسه اي مي گذاريم،پودر كاري،گشنيز نرم شده،زنجبيل،پودر فلفل قرمز،زيره،سير،نمك،هل و فلفل سياه را در ظرفي ريخته و با هم مخلوط مي كنيم.سپس ماست و رب گوجه فرنگي را به آن اضافه كرده و بهم مي زنيم تا خوب با هم مخلوط شوند.
3. تكه هاي مرغ را به مخلوط ماست و ادويه اضافه كرده و هم مي زنيم تا خوب جذب شود.
4. مرغ را به پيازهاي داخل ماهيتابه افزوده و حدود 5 تا 7 دقيقه تفت مي دهيم.
5. آب را به مخلوط افزوده و به مدت 30 دقيقه مي گذاريم بپزد؛گاهگاهي آن را بهم مي زنيم.
6. خامه را اضافه كرده و بمدت 10 تا 15 دقيقه ديگر مي پزيم.
7. غذا را با گشنيز تازه و فلفل سبز ريز شده تزئين مي كنيم.
نوش جان

0 نظرات:

ارسال یک نظر

مطالب قبلي