طرز درست کردن قليه ماهی،فوزیلی با سس سبزیجات،نان اسپاگتی،فتوچيني ايتاليايي،اسپاگتی با گوشت

۱۳۸۸/۰۸/۲۲ | برچسب‌ها: | 0نظرات

مواد لازم :

ماهي 500گرم

سبزي(گشنيزو كمي شنبليله)500گرم

پياز يك عدد

سير 2بوته

نمك و فلفل به اندازه لازم

تمر هندي

نصف بسته آرد بوداده 2قاشق غذا خوري

طرز تهيه :

سير و پياز را رنده كنيد و كمي تفتدهيد سپس ماهي را دران تفت دهيد ونمك و فلفل را به آن اضافه كنيد دراين مرحله سبزي راكه قبلا درروغن تفت داده ايد اضافه كنيد به اندازه 1ليوان آب درون ظرف برييد تا سبزيوماهي بپزد بعد 15دقيقه آب تمر هندي و آرد را اضافه كنيد زير حرارت راكم كنيد تا قليه ي شمابپزد و جا بيفتد

 

......................................

مواد لازم:
سیر=1 تا 2 حبه
هویج=50 گرم
بادمجان=150 گرم
کلم برگ سفید=150 گرم
قارچ=50 گرم
روغن زیتون=3 قاشق غذاخوری
سس گوجه فرنگی=2 قاشق غذاخوری
سرکه=به دلخواه
نمک و فلفل=به دلخواه
پاستا فوزیلی(پیچ پیچی)=300 گرم
گوجه فرنگی گیلاسی یا مینیاتوری=100 گرم
قرص عصاره مرغ=نصف یک قرص
زیتون بدون هسته=6 عدد حلقه شده
جعفری ساطوری شده=2 تا 3 ساقه
پنیر پارمیزان رنده شده=2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
1. ابتدا سیر را پوست بکنید و ریز خرد کنید.
2. هویج،کلم برگ و بادمجان را خلالی برش بزنید. قارچ ها را نیز ورقه کنید و گوجه فرنگی ها را نصف کنید.
3. در ظرفی آب را جوش بیاورید و روغن،سرکه و نمک را متناسب با حجم پاستای فوزیلی بریزید و اجازه دهید 10 تا 15 دقیقه بسته به جنس پاستا،بجوشد و کاملا بپزد اما،وا نرود و له نشود.
4. در تابه ای روغن زیتون و سیر را روی حرارت قرار دهید و کمی که تفت خورد به ترتیب هویج،بادمجان و کلم برگ را به آن اضافه کنید. پس از مدتی پخت سبزیجات،قارچ و سپس در انتها گوجه فرنگی را به تابه اضافه کنید.
5. سس گوجه فرنگی و قرص عصاره مرغ را در مقدار کمی آب حل کنید و به تابه بیفزایید. اجازه دهید مواد کمی بیشتر بپزد اما فرم خود را از دست ندهد.
6. قبل از برداشتن تابه از روی حرارت زیتون های حلقه شده و جعفری ساطوری شده را همراه کمی پنیر پارمیزان به آن اضافه کنید.
7. پاستای پخته شده را داخل تابه بریزید و پس از مخلوط کردن آن با این سس،تابه را از روی حرارت بردارید و داخل ظرف مورد نظر بکشید و تزئین و سرو کنید.

........................................

نان

مواد لازم:
روغن زیتون=1 قاشق غذاخوری
پیاز خورد شده=5 عدد
سیر خورد شده=8 پر
ادویه مخلوط=1 قاشق چایخوری
پورد فلفل قرمز=1 قاشق چایخوری
زیره نرم شده=2/1 قاشق چایخوری
ماجی مرغ(گالینا بلانکا)=1 مکعب
گوشت چرخ کرده=454 گرم
گوجه فرنگی خرد شده=2 عدد
رب گوجه فرنگی=135 گرم
سس کچاپ=1 قاشق غذاخوری
آب=4/3 لیوان(150 میلی لیتر)
پنیر چدار رنده شده=2/1 لیوان
اسپاگتی جوشیده شده و آبکش شده=2/1 پاکت(150 گرم)
تخم مرغ زده شده=2 عدد
طرز تهیه:
1. پیاز و سیر را در روغن سرخ کنید سپس تمام ادویه ها ،ماجی و سپس گوشت را افزوده و بهم بزنید.
2. رب گوجه،کچاب و آب را افزوده بگذارید با حرارت پایین به مدت 15 دقیقه بپزد. سپس شعله را خاموش کرده و کنار بگذارید.
3. نصف پنیر را در کف ظرف مورد نظر ریخته سپس نصف اسپاگتی را روی آن بریزید،بعد نصف تخم مرغ را روی آن ریخته و در آخر نصف گوشت چرخ شده را بریزید.اینکار را تکرار کنید تا مواد تمام شود.
4. ظرف را به مدت 35 دقیقه با حرارت 180 درجه سانتیگراد در فر بپزید.

.........................................

فتوچینی ایتالیائی

مواد لازم:
پياز خرد شده=1 عدد
كدو سبز=1 عدد
قارچ خرد شده=1 ليوان
هويج خرد شده=2/1 ليوان
سينه مرغ =1 عدد
فلفل دلمه خرد شده=1 عدد
روغن زيتون=به مقدار لازم
پنير خامه اي نرم=2 قاشق غذاخوري
خامه=2/1 ليوان
ماكاروني فتوچيني =400 گرم
نمك و فلفل=به مقدار لازم
طرز تهيه:
1. پياز را به همراه روغن زيتون در ماهيتابه تفت دهيد.
2. سينه مرغ را به صورت مكعبي شكل خرد كرده به پياز اضافه كرده و تفت دهيد تا زمانيكه مرغ پخته شود.

3. كدوسبز،قارچ،هويج و فلفل دلمه را به مخلوط مرغ و پياز اضافه كرده تفت دهيد تا زمانيكه سبزيجات خوب سرخ شوند.

4. خامه و پنير را به همراه ادويه به مواد اضافه كرده هم بزنيد و بگذاريد روي حرارت ملايم كمي بجوشد .

5. ماكاروني را طبق دستور روي پاكت بپزيد و پس از آبكش كردن با مواد مخلوط كنيد.

..................................

اسپاگتی با گوشت :

مواد لازم برای 6 نفر:
اسپاگتی ظریف=1 بسته(500 گرم)
گوشت چرخ کرده=350 گرم
پیاز سرخ کرده=2 تا 3 قاشق سوپخوری
کره=50 گرم
رب گوجه فرنگی=2 تا 3 قاشق سوپخوری
پنیر گرویر رنده شده=در صورت تمایل 100 گرم
گوجه فرنگی رسیده سفت=1 تا 2 عدد
خیار شور کوچک=1 تا 2 عدد
جعفری خرد کرده=1 قاشق مرباخوری
روغن مایع=1 تا 2 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل=بقدر کافی
طرز تهیه:
گوشت را با پیاز سرخ کرده در ظرفی می ریزیم.ظرف را روی حرارت ملایم قرار می دهیم هم می زنیم تا خون آبه گوشت کشیده شود و گوشت گلوله نشود.یک لیوان آب و رب گوجه فرنگی و بحد کافی نمک و فلفل داخل گوشت می ریزیم حرارت را ملایم می کنیم در صورت تمایل کمی گرد سیر و ادویه معطر به آن می زنیم می گذاریم گوشت آهسته بجوشد و سس آن غلیظ شود.(در صورتی که آب گوشت تمام شود و هنوز نپخته باشد باز به آن آب اضافه می کنیم)حدود یک تا یک و نیم ساعت برای پخت آن کافی است.
قابلمه مناسبی را آب می کنیم می گذاریم آب بجوشد.یکی دو قاشق روغن مایع و نصف قاشق نمک در آب جوشان می ریزیم و اسپاگتی را داخل قابلمه می ریزیم می گذاریم اسپاگتی کاملا نرم شود.آن را در صافی می ریزیم تا آب آن گرفته شود بعد اسپاگتی را دوباره در قابلمه ریخته کره را روی آن می گذاریم و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کره آب شده جذب اسپاگتی بشود.بعد آن را در دیس مناسبی می کشیم.سس گوشت را روی آن ریخته خیارشور را حلقه حلقه می نمائیم با جعفری خرد کرده روی گوشت می پاشیم.روی گوجه فرنگی آب جوش می ریزیم و پوست آنرا گرفته بشکل پر نارنگی آن را خرد می نمائیم و دور گوشت می چینیم.پنیر را در ظرف کوچکی می ریزیم همراه اسپاگتی سر میز می بریم.

0 نظرات:

ارسال یک نظر

مطالب قبلي