چطور ظرف‌ها را بشوئيم و خشك كنيم؟

۱۳۸۸/۰۸/۲۲ | برچسب‌ها: | 0نظرات

فوت و فن- با وجود ماشين هاي ظرف‌شويي‌ خودكاري كه اين روزها در اكثر خانه‌ها وجود دارد و همه كارها را براي خانم‌ها آسان مي‌كند، شايد شما هم يادتان رفته باشد كه چگونه بصورت دستي ظرف بشوييد.حالا خيلي سريع مراحل اين كار را براي شما دوره مي‌كنيم.
گام يك:
سينك ظرف‌شويي را تميز كنيد.
گام دو:
سبد ظرف (جا ظرفي) را در قسمتي تميز روي پيشخوان كابينت قرار دهيد.
گام سه:
باقيمانده مواد غذايي درون ظرف‌ها، قابلمه‌ها و ماهي‌تابه‌ها را بوسيله چاقو و يا كفگير پلاستيكي پاك كنيد.
گام چهار:
ظرف‌هايي كه موادغذايي از آنها پاك شده را در كنار ظروف شيشه‌اي، ظروف نقره‌اي، قابلمه‌ها و ماهي تابه‌ها، نزديك سينك جمع كنيد.
گام پنج:
سوراخ گير(توپي) سينك را سر جايش قراردهيد.
گام شش:
شير آب را باز كرده تا آب گرم داخل سينك سرازير شود.
گام هفت:
دستورالعمل روي مايع ظرفشويي را بخوانيد تا ببينيد چقدر از آن را بايد به آب اضافه كنيد.
گام هشت:
يك دوم تا 3در2 سينك را با آب گرم و كف پر كنيد.
گام نه:
ظرف‌ها را داخل سينك قراردهيد.
گام ده:
ظروف را تك‌تك با اسكاچ به خوبي بشوييد.
گام يازده:
ظرف‌ها را با آب گرم آبكشي كنيد.
گام دوازده:
براي اينكه ظروف خشك بشوند آنها را در جاظرفي قراردهيد.
گام سيزده:
اجازه دهيد ظروف‌ها در مجاورت هوا خشك شوند.
گام چهارده:
سينك را از آب خالي كنيد.
توصيه و هشدار:
• قبل از اينكه قابلمه‌هاي چرب را بشوييد، ابتدا ظروف شيشه اي را بشوييد.
• استفاده از دستكش لاستيكي هنگام ظرف شويي علاوه بر اينكه از دستها و ناخن‌هاي شما محافظت مي‌كند، باعث مي‌شود كه بتوانيد هنگام شستن و آبكشي ظروف از آب داغ استفاده كنيد.
• مي‌توانيد براي خشك كردن ظروف از پارچه استفاده كنيد.
• اگر از دستكش استفاده نمي‌كنيد، بهتر است يك قاشق سوپخوري جوش شيرين به آب و كف اضافه كنيد، تا پوست دستانتان نرم بماند.
• هيچ وقت چاقوها را داخل آب و كف نيندازيد، زيرا ممكن است ديده نشوند.
• هنگام شستشوي دستي ظرف‌ها از پودر رختشويي و يا پودر مخصوص ماشين ظرف شويي استفاده نكنيد.
• مايع ظرفشويي را از دسترس بچه‌ها دور نگه داريد

0 نظرات:

ارسال یک نظر

مطالب قبلي