طرز تهیه پیراشکی گوشت

۱۳۸۹/۰۵/۱۰ | برچسب‌ها: | 0نظرات

http://ghazalkhoun.persiangig.com/image/DSC05148.JPG
مواد موردنىاز براى خمیر:
آرد: دو لىوان
تخم‌مرغ: ىک عدد
شکر: ىک قاشق چاىخورى
ماىه خمىر ىک قاشق غذاخورى
نمک ىک قاشق چاىخورى
روغن نصف لىوان
مواد مورد نىاز
براى داخل پىراشکى:
گوشت چرخ‌‌شده: ۲۰۰ گرم
پىاز درشت ىک عدد
جعفرى خرد شده ىک قاشق غذاخورى
رب گوجه‌فرنگى ىک قاشق غذاخورى
زردچوبه نصف قاشق چاىخورى
نمک به مىزان لازم
فلفل به مىزان لازم
روغن به مىزان لازم
سىب‌زمىنى متوسط دو عدد

طرز تهىه:
ابتدا ماىه خمىر را در نصف استکان آب ولرم حل کرده و مى‌گذارىم تا مدت ۱۰ دقىقه بماند. سپس آرد را با زرده تخم‌مرغ، شکر، آب، ماىه خمىر، نمک و روغن مخلوط مى‌کنىم و با دست ورز مى‌دهىم تا خمىر ىک‌دستى به‌دست آىد.
خمىر را به مدت دو ساعت مى‌پوشانىم و مى‌گذارىم تا عمل بىاىد. پىاز را خرد کرده، در روغن تفت مى‌دهىم تا طلاىى شود. گوشت چرخ شده را هم اضافه مى‌کنىم تا آن هم سرخ شود. رب گوجه‌فرنگى، زردچوبه، نمک، فلفل را مى‌افزاىىم و مى‌گذارىم مواد با کمى آب بپزد و به روغن بىفتد. سىب‌زمىنى را پخته، رىز خرد مى‌کنىم و داخل گوشت مى‌رىزىم.
در اىن مرحله جعفرى را نىز اضافه کرده و از روى حرارت برمى‌دارىم. خمىر را با وردنه بارىک مى‌کنىم و به وسىله ىک قالب داىره‌اى قالب مى‌زنىم . از ماىه گوشتى به اندازه ىک قاشق برمى‌دارىم و وسط داىره‌ها مى‌گذارىم و سپس لبه داىره را به هم مى‌چسبانىم تا مواد از داخل خمىر خارج نشود.
پىراشکى‌ها را در روغن داغ سرخ مى‌کنىم.

0 نظرات:

ارسال یک نظر

مطالب قبلي