آموزش درست کردن راگوي گوشت و هويج

۱۳۸۹/۰۳/۱۸ | برچسب‌ها: | 0نظرات


راگوي گوشت و هويج

راگوي گوشت و هويج
آرد،‌ گوشت گوساله، روغن زيتون، رب گوجه فرنگي، سير و پياز، برخي از مواد اصلي تشکيل دهنده اين خوراک خوش مزه هستند.

 

مواد لازم براي 4 نفر:

آرد                                        يک چهارم پيمانه
گوشت گوساله                      يک کيلو
روغن زیتون                     يک چهارم پيمانه
پیاز بزرگ                            يک عدد
رب گوجه فرنگی                  ‌نصف پيمانه
آب گوشت                           يک پيمانه
پودآویشن                      يک قاشق غذاخوري
هویج بزرگ                         ‌سه عدد
ماکارونی پخته                    هنگام سرو
سرکه قرمز                        نصف پيمانه
سیر                           سه حبه

طرز تهيه:

* ابتدا آرد نمک فلفل و گوشت که به شکل مکعب‌ هاي 5 سانتي‌ متري خرد شده است را خوب با هم مخلوط کنيد.
* سپس يک قاشق از روغن را درون تابه‌، روي حرارت متوسط گرم کنيد.
* نيمي از گوشت ‌ها را درون روغن به مدت 3 تا 5 دقيقه يا تا زماني که قهوه ‌اي رنگ شوند، تفت دهيد.
* گوشت‌ ها را از درون روغن برداشته و درون آرام پز بريزيد و اين کار را با بقيه گوشت‌ ها تکرار کنيد.
* حرارت را کم کرده و مابقي روغن را درون تابه بريزيد و پيازهاي خرد شده را به مدت 2 دقيقه و سپس سير خرد شده را يک دقيقه درون روغن تفت دهيد.
* رب گوجه فرنگي را به تابه اضافه کنيد و يک دقيقه آن را تفت دهيد.
* سرکه را به تابه اضافه کنيد و تا زماني که به نصف برسد آن را بجوشانيد.
* آب گوشت، آويشن و هويج‌ ها را به تابه اضافه کنيد و بگذاريد آرام بجوشند تا کمي غليظ شوند.
* سُس آماده شده را با قاشق روي گوشت‌ ها در آرام‌ پز بريزيد و با هم مخلوط کنيد طوري که تمام قسمت ‌هاي گوشت آغشته به سُس شود.
* درب آرام‌ پز را ببنديد و با حرارت زياد به مدت 4 ساعت و يا با حرارت کم به مدت 6 ساعت آن را بپزيد.
* نمک و فلفل غذا را تنظيم کنيد.
راگوي آماده شده را روي ماکاروني ريخته و تا سرد نشده ميل کنيد.

0 نظرات:

ارسال یک نظر

مطالب قبلي