رتی فیله فرانسوی

۱۳۸۸/۰۸/۰۵ | برچسب‌ها: | 0نظرات

مواد لازم
فيله يا راسته گوساله: ۲ كيلوگرم
نمك و فلفل: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم
طرز تهيه
بهترين رتي با فيله گوساله يا گاو تهيه مي‌شود، گوشتي كه به مصرف رتي مي‌رسد بايد كمي‌چرب باشد و مدت طبخ آن طولاني باشد تا چربي به تدريج جذب گوشت شود، فيله را از طول دولا مي‌كنيم و يا دو عدد فيله را كنار هم قرار مي‌دهيم و با نخ مخصوص مي‌پيچيم، اطراف گوشت را فلفل زده و در ظرف مناسب ديواره بلند كمي‌روغن مي‌ريزيم و اطراف گوشت را در روغن سرخ مي‌كنيم، پس از اين كه گوشت خوب برشته شد، حرارت را ملايم كرده تا گوشت پخته شود، گاهي از آب گوشت روي گوشت مي‌ريزيم و آن را در ظرف مي‌غلتانيم تا كاملا" پخته شود، اگر قبل از پختن، آب آن تمام شد مقداري آب اضافه مي‌كنيم و نمك نيز به آن مي‌زنيم، پس از پخته شدن و بعد از اين كه آب آن كشيده شد، نخ را از اطراف گوشت باز مي‌كنيم و گوشت را ورقه ورقه مي‌كنيم، در ظرف مناسبي قرار مي‌ريزيم و رويش را سس مي‌دهيم و اطراف آن را با پوره سيب زميني و نخود فرنگي تزئين مي‌كنيم

0 نظرات:

ارسال یک نظر

مطالب قبلي