سوفله مرغ و قارچ

۱۳۸۸/۰۸/۰۵ | برچسب‌ها: | 0نظرات

www.beterkoonim.com سوفله مرغ و قارچ

 

 

 

 

 

 

مواد لازم
گوشت مرغ پخته بدون استخوان: ۵۰۰ گرم
تخم مرغ كامل: ۴ عدد
سفيده تخم مرغ: ۲ عدد
كره: ۵۰ گرم
قارچ ورقه شده سرخ شده: ۵۰۰ گرم
پنير: ۲۰۰ گرم
شير: ۲ ليوان
آرد سفيد: ۲ قاشق سوپخوري
نمك و فلفل: به مقدار كافي
خردل: يك قاشق مرباخوري
طرز تهيه
كره را روي حرارت آب كرده، آرد را در آن تفت دهيد، سپس شير را به تدريج اضافه كنيد تا سس صاف و يك دست شود، اگر گلوله شد از صافي رد كنيد و روي حرارت قرار دهيد تا جوش آيد، زرده تخم مرغ را خوب هم زده و به آن اضافه كنيد، خردل را هم اضافه كرده و پس از چند جوش، شعله را خاموش كنيد، ۶ عدد سفيده را خوب زده تا مثل پنبه شود، آن گاه مرغ خرد شده و قارچ ورقه شده سرخ شده را با مايه شير و زرده مخلوط كرده و نمك و فلفل را به آن اضافه كنيد و در آخر با سفيده مخلوط كرده و مايه را در ظرف نسوز مناسبي كه قبلا" چرب كرده ايد بريزيد، مايه بايد ظرف را پر كند، پنير رنده شده را روي آن بپاشيد و ظرف را در اولين طبقه فر با حرارت ۴۰۰ درجه قرار دهيد. سوفله بهتر است ۴۵ دقيقه در فر باشد و شما مي‌توانيد براي اين كه سوفله لطيف تر طبخ شود آن را به طريقه بن ماري آماده كنيد، (بن ماري يعني پختن روي آب، در ظرف بزرگتر آب ريخته و ظرف حاوي مواد را داخل آب قرار داده و در فر بپزيد)

0 نظرات:

ارسال یک نظر

مطالب قبلي