طرز تهیه ی میرزا قاسمی

۱۳۸۸/۰۸/۰۵ | برچسب‌ها: | 0نظرات

اگر مي‌خواهيد ميرزاقاسمي‌ كه يك غذاي محلي گيلان است و به نوعي عموميت زيادي پيدا كرده خوشمزه شود، بايد ۴ عدد تخم مرغ، ۴ تا ۵ عدد گوجه فرنگي، سير به مقدار كم (سير زياد ميرزاقاسمي ‌را خوشمزه نمي‌كند، خيلي‌ها فكر مي‌كنند، اگر سير زيادي بريزند، ميرزاقاسمي ‌خوشمزه تر مي‌شود، در صورتي كه اصلا" چنين چيزي صحيح نيست)، نمك و فلفل و زردچوبه و روغن به ميزان لازم، در صورت دلخواه مي‌توانيد ۳ قاشق غذاخوري هم رب گوجه بريزيد و براي ۴ نفر هم از يك كيلوگرم بادنجان استفاده كنيد، اما پرسش شما كه در مورد پياز بود، عموما" پياز در ميرزا قاسمي‌ استفاد نمي‌كنند، اما اگر بخواهيد استفاده كنيد، مي‌توانيد از ۴ قاشق غذاخوري ريز شده استفاده كنيد.

0 نظرات:

ارسال یک نظر

مطالب قبلي