مواد پروتئینی و چند نکته مهم

۱۳۸۸/۰۸/۰۵ | | 0نظرات

www.cloobmusic.com  مواد پروتئینی و چند نکته مهم

▪ پیش از پختن گوشت قرمز چربی هایی را که به چشم می خورد جدا کنید.
▪ قبل از طبخ گوشت مرغ، پوست آن را جدا کنید چون چربی فراوانی دارد.
▪ تا حد امکان از سرخ کردن گوشت خودداری کنید.
▪ چربی و کلسترول مغز، زبان و کله پاچه بسیار زیاد است و باید در مصرف این گونه مواد غذایی افراط نکنید.
▪ اگر بخواهید گوشت یخ زده را آب پز کنید باید بلافاصله بعد از خارج کردن از حالت فریز آن را بپزید و برای خارج کردن گوشت از حالت یخ زده باید آن را چند ساعت قبل از طبخ از فریزر خارج کنید و در یخچال بگذارید.
▪ بهتر است از گوشت های سفید مانند مرغ و ماهی به جای گوشت قرمز استفاده کنید.
▪ کلسترول زرده تخم مرغ زیاد است بهتر است بزرگسالان در هفته بیش از ۳ عدد تخم مرغ چه تنها و چه در کوکو و املت استفاده نکنند.
▪ مصرف حبوبات به علت دارا بودن فیبر و پروتئین زیاد، توصیه می شود.
▪ انواع مغز ها (گردو، بادام و پسته) میان وعده های خوبی برای تامین پروتئین، انرژی و برخی از مواد مغذی مانند آهن هستند.
▪ بهتر است مغزها را خام بخورید و اگر نوع بو داده آن را می خورید باید نمک آن زیاد نباشد.

0 نظرات:

ارسال یک نظر

مطالب قبلي