طرز تهیه زولبیا و بامیه‌

۱۳۸۸/۰۸/۰۶ | برچسب‌ها: | 0نظرات

زولبيا
مواد لازم‌:
ماست‌ كيسه‌اي‌: 5 پيمانه‌
نشاسه‌: 1 پيمانه‌
زرده‌ تخم‌ مرغ‌: 2 عدد
روغن‌: 4 قاشق‌ سوپخوري‌
روغن‌ كنجد: به‌ مقدار لازم‌
گلاب‌: به‌ مقدار لازم‌
شير و شكر: مقداري‌
باميه‌
مواد لازم‌:
آرد: يك‌ پيمانه‌
روغن‌ يا كره‌ يك‌ قاشق‌ غذاخوري‌
آب‌: سه‌ چهارم‌ ليوان‌
تخم‌ مرغ‌: چهار تا پنچ‌ عدد
روغن‌ مايع‌: به‌ ميزان‌ لازم‌
مواد لازم‌ براي‌ شربت‌ شكر: 200 گرم‌
آب‌: نصف‌ پيمانه‌
آبليمو: يك‌ قاشق‌ چايخوري‌
گلاب‌: نصف‌ استكان‌
طرز تهيه‌ زولبيا
ابتدا نشاسه‌ را از الك‌ رد كرده‌ با زرده‌ تخم‌ مرغ‌ وماست‌ و گلاب‌ مخلوط مي‌كنيم‌ تا خميري‌ تهيه‌شود. پس‌ از 5 دقيقه‌ يك‌ استكان‌ آب‌ نيمه‌ گرم‌ به‌آن‌ مي‌افزاييم‌ و خوب‌ مالش‌ مي‌دهيم‌. بعد روغن‌را كمي‌ گرم‌ كرده‌ و به‌ آن‌ اضافه‌ مي‌كنيم‌ تاخميري‌ رقيق‌ به‌ دست‌ آيد. خميري‌ را در قيف‌ريخته‌ و ته‌ قيف‌ را با انگشت‌ نگه‌ مي‌داريم‌ وپس‌ ازآن‌ روغن‌ كنجد را در ماهي‌ تابه‌

www.beterkoonim.com زولبيا و باميه‌

مي‌گذاريم‌ تا داغ‌شده‌ و مواد را به‌ طور مارپيچ‌ يا هر شكلي‌ كه‌دوست‌ داريم‌ در روغن‌ قرار مي‌دهيم‌ تا طلايي‌رنگ‌ شود. سپس‌ آنها را در شير وشكر فرو مي‌بريم‌تا شيرين‌ گردد. در ظرف‌ ديگري‌ شير و شكر را باگلاب‌ قوام‌ مي‌آوريم‌ و زولبياهاي‌ آماده‌ شده‌ رادر آن‌ فرو مي‌بريم‌.
طرز تهيه‌ باميه‌
ابتدا آب‌ و روغن‌ را در ماهي‌ تابه‌ بجوشاند. بعد ازبه‌ جوش‌ آمدن‌ آرد در اضافه‌ كنيد و به‌ هم‌ بزنيد تابه‌ صورت‌ خمير درآيد بگذاريد چند دقيقه‌اي‌روي‌ حرارت‌ بماند تا آب‌ آن‌ تمام‌ شود. پس‌ ازسرد شدن‌ تخم‌ مرغ‌ها را يكي‌ يكي‌ اضافه‌ كنيد.خمير نبايد خيلي‌ شل‌ يا خيلي‌ سفت‌ گردد نرمي‌آن‌ بايد به‌ حدي‌ باشد كه‌ با فشار به‌ راحتي‌ از قيف‌بيرون‌ آيد. روغن‌ را بگذاريد

www.beterkoonim.com زولبيا و باميه‌
www.beterkoonim.com زولبيا و باميه‌ www.beterkoonim.com زولبيا و باميه‌

تا داغ‌ شود و با فشارقيف‌ خمير را رد روغن‌ بيندازيد تا كاملا سرخ‌شود. براي‌ تهيه‌ شربت‌ باميه‌ نيز ابتدا آب‌ شكر وآبليمو را در ظرفي‌ بريزيد و روي‌ حرارت‌بگذاريد تا غليظ شده‌و قوام‌ بيايد. گلاب‌ را اضافه‌كرده‌ و شربت‌ را از روي‌ حرارت‌ برداريد و در اين‌مرحله‌ باميه‌هاي‌ آماده‌ شده‌ را درون‌ شربت‌ قراردهيد و بعد از چند دقيقه‌ بيرون‌ بياوريد. اكنون‌باميه‌هاي‌ شما آماده‌ است‌

0 نظرات:

ارسال یک نظر

مطالب قبلي