طرز تهیه پيراشكي خوشمزه

۱۳۸۸/۰۸/۰۵ | برچسب‌ها: | 0نظرات

مواد لازم براي تهيه مايه گوشتي پيراشكي
گوشت چرخ كرده: ۲۰۰ گرم
پياز سرخ شده: ۳ قاشق غذاخوري
رب گوجه فرنگي: ۳ قاشق غذاخوري
جعفري خرد شده: ۲ قاشقي غذاخوري
تخم مرغ سفت شده: ۲ تا ۳ عدد يا ۱ قوطي كنسرو ذرت
روغن مايع: ۳ قاشق غذاخوري
طرز تهيه
روغن مايع و گوشت و نمك و فلفل را روي حرارت گذاشته و مرتب هم مي‌زنيم تا آب آن كشيده شود، پياز و رب گوجه فرنگي را اضافه كرده و مي‌گذاريم كاملا" آبش كشيده شود يا تخم مرغ سفت شده را رنده مي‌كنيم، همراه با جعفري ريز شده و يا ۱ ليوان ذرت پخته را اضافه مي‌كنيم، مايه آماده مصرف است.
مواد لازم براي تهيه پيراشكي
تخم مرغ: ۲ عدد
روغن: ۵۰ گرم
شكر: ۱ قاشق غذاخوري
نمك: يك سوم قاشق چايخوري
مايه خمير: يك قاشق غذاخوري
آرد: به حدي كه خمير به دست آيد
طرز تهيه
مايه خمير را در نيم استكان آب نيم گرم خيس كرده تا كاملا" حل شود، تخم مرغ‌ها، روغن، شكر، نمك و مايه خمير حل شده را در ظرفي ريخته و آرد را برروي آن مي‌ريزيم تا خمير شود و خمير به دست نچسبد، خمير آماده شده را به مدت نيم ساعت زير پوشش قرار داده تا حجمش دو برابر شود. روي ميز آرد پاشيده و خمير را به ضخامت ۲ تا ۳ ميلي‌متر پهن كرده، با دهانه نعلبكي قاب زده و داخل آن را با مايه گوشتي پر كرده و دو لبه را به هم مي‌چسبانيم و در روغن فراوان سرخ مي‌كنيم و در صافي مي‌چينيم تا روغن اضافي آن گرفته شود و مورد استفاده قرار گيرد.

0 نظرات:

ارسال یک نظر

مطالب قبلي