چند نکته پيازی

۱۳۸۸/۰۷/۲۵ | برچسب‌ها: , | 0نظرات

قبل از پوست کندن، پيازها را در آب بريزيد. هم پوست کندنش راحت تر است و هم کمتر باعث سوزش چشم ميشود.
• براي خرد کردن پياز و ساير سبزيجات، حتماً از تخته سبزي خرد کني استفاده کنيد. اين کار باعث تسريع در کار شما خواهد شد.
• براي تشخيص پياز شيرين شصت خود را کمي بر روي پياز بفشاريد. پيازهاي نرم تر، آب دار ترند، لايه هاي آن ها ضخامت بيشتري دارند، و چشم را کمتر مي سوزانند.
• پياز خاصيت بو گيري از روغنهاي مايع بد بو را دارد. بنا بر اين اگر مجبور شديد از روغن مايع بدبويي براي خورش استفاده کنيد، سرخ کردن پياز در آن به از بين رفتن بوي بد روغن کمک خواهد کرد.
• نوشيدن آب پياز جوشيده شده براي درمان سرفه موثر است.

0 نظرات:

ارسال یک نظر

مطالب قبلي